Jump to content

The Crew 2 – Három havonta jönnek majd az ingyenes frissítések

2018. 06. 06. 19:55

Az Ubisoft megosztotta, hogy milyen terveket dédelget a The Crew 2 kapcsán, annak megjelenését követő időszakra. A Season Pass infók is megérkeztek.

Minden harmadik hónap egy újabb ingyenes frissítést jelent majd a The Crew 2-höz, jelentette be az Ubisoft. Ezek a frissítések új tartalmakat, játékmódokat és funkciókat adnak majd hozzá a játékhoz, hogy az még nagyon hosszú ideig szórakoztassa a játékosokat.

Az Első ilyen küldetés a Gator Rush lesz, ami szeptemberben jön ki a játékhoz. Ebben a frissítésben 5 új autó kerül be, valamint egy „Legendary” szint a gyűjthető cuccokhoz. Két járgány kerül hozzáadásra a The Crew 2 felhozatalához havonta. A többi újdonságot és funkciót egy későbbi időpontban jelentik majd be. Decemberre például egy teljesen új PVP mód várható a második ingyenes frissítés részeként.

A Crew 2 Season Pass a Gold Edition és Motor Edition kiadások része lesz, de június 29-től külön is megvásárolhatóvá válik. A Season Pass mellé day one exkluzív járgányok is járnak majd, mindjárt három is:

  • Porsche 911 TURBO 3.6
  • SUPERMARINE SPITFIRE MK IX
  • ICE Marine BLADERUNNER 35

Az autókon felül 7 napos korai hozzáférést kapnak az SP tulajok a havonta érkező exkluzív járgányokra (összesen 22), két exkluzív házat, két ruhát és 20% VIP kedvezményt mindenre a játék ingame áruházában.

A Crew 2 június 9-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)