Jump to content

Overwatch – A 2017-es Halloween esemény újdonságai

2017. 10. 10. 22:45

Most, hogy elindult az esemény, már tisztán látszik: az előző hét folyamán nagyjából sikerült is teljesen elspoilerezni a szivárogtatásokkal, hogy mire számíthatunk az idei Overwatch Halloween Terror eventtől.

Ahogy az már korábban kiderült, október 10-én kisebb zökkenőkkel elindította a Blizzard az Overwatch Halloweenes eventjét, ami finoman szólva nem hozott annyi újdonságot, mint amennyiben reménykedtünk.

Kezdetnek mostantól az esemény végéig ismét elérhetőek a tavalyi halloweeni cuccok, beleértve a Junkenstein’s Revenge PVE játékmódot. Ez egy az egybe ugyanaz, mint a tavalyi csak belekerült egy új boss, a „Summoner”, akit egy az új skinek egyikében pompázó Symmetra alakít. Emellé kaptunk egy másik játékmódot is, ami igazából nem is annyira egy másik mód, mint a Junkenstein’s Revenge végtelenített, „Endless” változata, ahol az alap játékmód 4 hőse (McCree, Soldier, Hanzo és Ana) mellett most még Genji, Torbjörn, Widowmaker és Zenyatta is bevethetővé válik a gonosz omnic szörnyek ellen.

Az Overwatch Halloween Terror event október 10-től november 1-ig tart, így még bőven van időnk megszerezni a 8 új skint, viszont ezeknek darabja 3000 arany, amit ha nem táraztunk be előre a játékon belüli költőpénzből, akkor valószínűleg csak ládavásárlásokkal vagy nagy szerencsével fogjuk tudni mind megszerezni. A jó hír viszont, hogy a tavalyi legdrágább hőskinézetek idén már csak egy 1000-esbe kerülnek. A skineken kívül több mint 50 (a tavalyiakkal együtt több mint 140)  különféle szezonális tárgy szerezhető be, szóval unatkozni azért nem fogunk, de mi azért tudtunk volna örülni valami tényleg új játékmódnak, mert olyan már régen volt.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)