Jump to content

Október 9-én leleplezik a Tesla ’D’-t

2014. 10. 04. 14:00

A külföldön nagy sikernek örvendő, ám hazánkban alig emlegetett atómárka a Tesla újabb sorozattal igyekszik még nagyobb népszerűséget szerezni magának világszerte. Az október 9-ei nagy bejelentésre Elon Musk vezérigazgató tweetekkel igyekszik ráhangolni a potenciális vásárlókat.

Ha a híreket olvasva azt gondoltad, hogy a Tesla idén már mindent megmutatott, amit szeretett volna, nos akkor tévedtél. A meglepetéseknek korántsincs vége a Model 3-mal. A cég vezérigazgatója, Elon Musk máris egy újabb leleplezést emleget Twitteren, melyre ’D’ címszó alatt utalgat. A nem túl sokat sejtető bejelentés szerint részletekkel majd október 9-én szolgálnak.

Ezen kívül még valami más is vár az érdeklődőkre ugyanezen a napon, azonban ezzel kapcsolatban tökéletes a homály. Ötletünk is kevés, hogy mi lehet a Tesla misztikus meglepetése. Ha valamire mindenképpen gondolni kell, akkor Musk egy korábbi nyilatkozatára tippelnénk, miszerint a Tesla autók harmadik generációjába belekerül végre a várva várt olcsóbb sedan és egy, a Model X-nél kisebb SUV is. Lehetséges, hogy ezek valamelyikéről (netán mindkettőről?!) egy héten belül megerősítést kapunk.

További érdekesség Musk sajátos, ám állítása szerint nem szándékolt szóválasztása a nagy eseményt bejelentő tweetben. Az erre érkező a válaszok nem kevés derültségnek lehetnek forrásai. Ejnye Elon!

About the time to unveil the D and something else.

Forrás: engadget.com

Fotó: slashgear.com és engadget.com

Írta: Ambróz Nóra