Jump to content

Bemutatta legújabb okostelefonjait a Huawei

2019. 03. 27. 10:00

A Huawei fogyasztói üzletága bemutatta a P-sorozat legújabb zászlóshajó termékeit. A P30 Pro a világ első okostelefonja, amelynek hátlapi kameráit a gyártó a legújabb szenzortechnológiákkal látta el – írták közleményükben.

A készülék ötszörös optikai, tízszeres hibrid, valamint ötvenszeres digitális zoommal rendelkezik, így a felhasználó apró részleteket megjelenítő, professzionális fotókat készíthet akár éjszaka is. A P30-széria okostelefonjaival stúdióminőségű videófelvételek is rögzíthetők: a mesterséges intelligenciának köszönhetően a hátlapi lencsék egyszerre több nagy felbontású felvételt is készítenek, majd kombinálják azokat.

Mint írták, a P-széria legújabb készülékeivel tűéles, részletgazdag fotók és videók készíthetők fényviszonytól és beállítástól függetlenül is. A készülékek Magyarországon április elsejétől vásárolhatók meg a klasszikus éjfekete árnyalat mellett auróra kék és jégkristály kék színben. A P30 Pro kizárólag a Huawei Experience Store kínálatában naplemente színben is kapható lesz.

 

(Forrás: itmozaik.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)