Jump to content

Vitorlát bontott a Vainglory a PC-s vizek felé

2018. 07. 31. 22:59

MOBA menni PC-ről mobilra? Meh.. MOBA menni mobilról PC-re.. WUT? A Super Evil Megacorp nem éri be a mobil platformmal. PC-s hadjáratra kerekedik a Vainglory.

Szinte szemünk se rebben már, amikor egy újabb hír röppen fel arról, hogy valami noname stúdió noname játéka (Hearthstone, köhöm) fogja magát és PC-ről mobilra terjeszkedik. Ez a formula mondhatni bevált és hétköznapi, de hányszor hallani a fordítottjáról? Nem sokszor, még kevesebbszer olyanról, hogy az esetleg jól sülne el. Mégis a Super Evil Megacorp bevállalja ezt a manővert, így hamarosan már PC-n és MAC-en is elérhető lesz a Vainglory nevezetű fantasy MOBA játékuk.

Márpedig PC-n nem lesz egyszerű dolga a Vainglory-nak. Oké, nyilván hozni fogja a saját rajongótáborának egy részét mobilról, de ezen a terepen már elterült egy DOTA 2 és egy League of Legends, hogy tágabb értelemben ne is nézzük szét, mert akkor szembe jön velünk még néhány tucat hasonló játék, amivel meg kell küzdenie majd a felhasználókért a Vainglory-nak.

Hogy végül a Vainglory képes lesz-e túlélni az a jövő zenéje, de ha első kézből szeretnénk kipróbálni, hogy hogyan sikerült a portolás, akkor nincs más dolgunk, mint felkerekedni tesztelőnek Windows vagy MAC platformon, aztán hajrá.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Super Evil Megacorp)