Jump to content

Jurassic World Alive – Pokemon Go dinoszauruszokkal

2018. 05. 31. 14:13

Szerezd meg hát mind – őslény kiadás. Bizony a pokémonok elött is voltak lények, amiknek megszállottan memorizálhatták a nevét a legifjabbak. Most az Universal Studios és a Ludia Inc. fejlesztői velük csináltak egy Pokemon Go-szerű játékot.

Mit kapunk, ha összemossuk a Jurassic Park filmeket egy kis Pokemon Go-val? A megoldás a Jurassic World Alive. Igazából nem is kell túlragozni, hogy mivel is van itt dolgunk. Ez a játék egy Pokemon Go dinoszauruszokkal, de az alábbi videó remekül summáza a lényeget vizuálisan is:

Járjuk be a világot és szedjük össze az összes dinoszaurusz DNS-t a Jurassic World Alive kiterjesztett valóságából, hogy aztán a gyűjteményünk segítségével létrehozzuk a saját hibrid dinoszauruszos halálosztagunk. A recept már mindenkinek ismerős lesz, aki valaha is akár egy fél pillantást vetett a Pokemon Go nevezetű akkumulátorgyilkosra, habár ez a DNS keresztezős adalék ad az egésznek egy bizarr csavart.

Ugyanakkor a játék mindent megtesz grafikailag, hogy vidáman hidalja át a Jurassic World és Pokemon Go világa közötti szakadékot. Ne essék félreértés, szinte biztos, hogy egy felhasználó se fogja összekeverni játék közben, hogy egy vulpix vagy egy velociraptor néz vissza rá, de azért a szívgyógyszerünk után se kell majd tőle két kézzel kapkodni.

A játék természetesen ingyenes és egyaránt elérhető Android és iOS verzióban is. Ha pedig esetleg inkább érdekelne minket egy dinópark építése és menedzselése, akkor pedig ott a Jurassic World: Evolution, ami június 12-én jelenik majd meg PC-re és konzolokra.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: Jurassic World ALive)