Jump to content

Május 23-án debütál a HTC új csúcskészüléke

2018. 05. 03. 12:05

A HTC május 23-án ejti meg a hivatalos bejelentést a várva várt U12-es okostelefonjairól, ahol minden megtudhatunk majd ezekről a készülékekről, ami esetleg nem derült ki az eddigi többszörös szivárogtatásokból.

Érdekes csavart vitt az új zászlóshajójáról adott ízelítőbe a HTC, amivel egyből elébe is ment az iFixit stílusú szétkapós telefonbemutatóknak. A Twitterre kitett kép nem csak az új készülékek belsejébe enged bepillantást, de egy dátummal is megdob minket.

A megosztott dátum tanulsága szerint május 23-án mutatkozik be hivatalosan a nagyvilág számára a HTC U12 és U12+ okostelefon. A képről ennél többet nem is olvashatunk le, hacsak nem akarunk találgatni az alkatrészek formája alapján, ellenben a számos korábbi szivárogtatás alapján már tudható, hogy 12 ás 16 megapixeles hátlapi duálkamerás rendszert sejthetünk, illetve elől egy 8 megapixeles kamerával.

Semmi se biztos, de erős talán megbízhatósági kategóriába sorolt szivárogtatásokból eredő további információkból kiderül, hogy az új készülék vélhetően Snapdragon 845 chippel, 6 inches QHD+ kijelzővel, 6GB memóriával és egy 3420mAh-s akkumulátorral lesz szerelve, nem is beszélve az IP68 vízellenállósági besorolásról. Ismételten, ezek még csak spekulációnak tekinthető adatok. Május 23-án derül ki, hogy hivatalosan mit is tud a U12 és az U12+.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: HTC)