Jump to content

Snapchat – Mostantól másokat is megjelölhetünk a ’Történetekben’

2018. 03. 09. 13:49

Általában a Facebook vagy a tulajdonában lévő Instagram adoptál ötleteket a Snapchat platformjáról, mint a ’Stories’ és a ’face filters’, de most úgy alakult, hogy a közösségi szelfiző nyúlt egy funkciót a fotómegosztós platformtól.

Habár eredetileg a Történetek funkció a Snapchat közösségi platformján jött velünk szembe, az ötlet Instagram adaptációjának is megvolt a maga egyedi bája. Ilyen kellemes apróság, hogy az Instagram Történetekben megjelölhetünk barátokat a posztban. Alap dolognak tűnik a közösségi oldalak világában, de a Snapchat verziójából még is kimaradt, egészen mostanáig.

Mostantól a Snapchat felhasználók alkalmazhatják az add @ replies funkciuót, hogy barátaik megjelölésével fűszerezzék a Történeteik. Hogy ez miért is jó? Elsősorban segít megkönnyíteni a megjelölt ismerőseinknek a reagálást az őket is érintő posztokra, másrészt pedig, ha a többi közösségi oldal is tud ilyet, akkor nehogy már a Snapchat maradjon ki belőle, nem de?

A funkció elvileg már minden Snapchat felhasználó számára elérhető, habár még előfordulhat, hogy a felhasználók egy része nem látja az említéseket, illetve nem tud létrehozni sajátokat.

(Forrás: techcrunch.com Kép forrása: techcrunch.com)