Jump to content

HDR-t és surround hangzást hoz a Netflix a Razer okostelefonokra

2018. 01. 09. 17:03

Amennyiben nem vetjük meg a mobilos szórakoztatást, úgy örömmel fogjuk hallani, hogy a Razer okostelefonjai még ebben a hónapban egy nagyobb minőségi fejlődést könyvelhetnek majd el ezen a téren.

Az idei CES igazán mozgalmasan telt a Razer okostelefonjainak szempontjából. Ugyanis az izgalmas és újszerű Project Linda laptop dokkoló mellett a cég bejelentette, hogy partneri megállapodásra lépett a Netflix szolgáltatóval. A két cég között létrejött megállapodás értelmében a Razer okostelefonjai Dolby Digital Plus 5.1 surround hangzásra lesznek képesek, amihez még ráadásként társul a HDR10 videó. Gyakorlatilag ez az elérhető legmagasabb minőségű Netflix élmény, amit momentán a zsebünkbe csúsztatva is hordhatunk.

A kérdés csak az, hogy egy ilyen minőségbéli javulás, főként hangzás terén mennyire érhető tetten? Látható, illetve halható-e igazán a különbség? Az első tesztek megérkezése után ki fog derülni, de az már most sejthető, hogy elsősorban a Razer által frissen bemutatott Project Linda laptop dokkolóval lesz látványosan tetten érhető a különbség.

(Forrás: pcmag.com Kép forrása: pcmag.com)