Jump to content

Egy frissítés lesz a megoldás a Pixel 2 hangproblémáira

2017. 10. 28. 18:15

Egyre több felhasználó számol be arról, hogy a Pixel 2 és Pixel 2 XL készülékeknél furcsa kattogó és sípoló hangot hallanak a telefon feloldásánál, illetve telefonálás közben. Szerencsére a Google már dolgozik a megoldáson.

A különös zajoknak egy szoftveres frissítéssel tervez véget vetni a Google a Pixel 2 és Pixel 2 XL készülékeknél. Ez különösen jó hír azoknak, akik már vásároltak maguknak egyet a Google egyébként nagyon is jó okostelefonjaiból és attól féltek, hogy a furcsa zajoknak készülékcsere lesz a vége.

A Google hivatalosan is bejelentette, hogy már úton van az a szoftveres frissítés, ami megoldja a Pixel 2 és Pixel 2 XL tulajdonosok által jelentet képernyő és hangszóró gondokat. Közben sajna felbukkant egy újabb probléma is, amit az eddigi listához csaphatunk. A felhasználók beszámolója szerint a hangfelvételnél esetenként hirtelen töredezett és zavaros lesz a hang. A cég képviselője a CNET és az Android Police megkeresésére reagálva elmondta, hogy a Google tudatában van a problémának és egy a következő hetekben érkező szoftveres frissítéssel tervezik orvosolni.

(Forrás: cnet.com Kép forrása: cnet.com)