Jump to content

A TV-s sorozat első évadjának eseményeit idézi fel a Stranger Things játék

2017. 10. 06. 11:44

Saját, retro stílusú mobil játékot kapott a Stranger Things sorozat, s bár általában az ilyen játékok ritkán sülnek el jól, ez lehet az egyik kivétel.

A Stranger Things egy remek kis mobil játék a Netflix azonos nevű sorozatából. A Gamesradar szerint meglehetősen vaskosjátékba hat dungeon és hét karakter közül válogathatunk. Történetét illetően nagyjából az első évad újrajátszására, újraélésére tervezték, szóval ha még nem láttuk és nem akarunk spoilert, akkor előbb a TV-s sorozat, aztán a játék.

Ez a játék egy remek adoptációja nem csak magának a sorozatnak, de a retro éra játékainak is. Ritkán mondunk ilyet egy pixel szörnyetegre, de ez a játék már ránézésre is jó. Tiszta 90-es évek az egész, ráadásul mindez a mobilunkon és teljesen ingyen? Imádni való! Bele rondít picit egy szerintünk teljesen felesleges mikrotranzakció (valamiből a fejlesztőknek is élni kell ügye), de még így is ennél jobb módot keresve se találhatnak a sorozat rajongói a második évadra való készülődéshez.

A Stranger Things játék már elérhető iOS és Android rendszerek alá. A sorozat második évadja október 27-én jön ki a Netflix-en.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)