Jump to content

A Google október 5-én jelentheti be a következő Pixel telefonokat

2017. 08. 24. 18:54

Ha úgy érezzük, hogy látnunk kell a Google következő generációs Pixel okostelefonjait, mielőtt eldöntjük, hogy elkötelezzük-e magunkat a Samsung Galaxy Note 8 mellett, akkor van egy jó hírünk.

Evan Blass, a szivárogtatók szivárogtatója megint posztolt egy olyat, amire a fél világ felkaphatja a fejét. A pofátlanul pontos okostelefonos leakjeiről elhíresült evleaks ez alkalommal a Google Pixel okostelefonjainak következő generációjáról hozott némi hasznos infót. Egyrészt az új modelleket várhatóan október 5-én tervezi leleplezni a Google, már ha hihetünk ennek a látszólag tévedhetetlen forrásokkal rendelkező pletykafészeknek.

Az is kiderült, hogy a normális az XL verziót is a Qualcomm felturbózott 836-os Snapdragon chipje fogja működtetni. Amiről nagy csend van, hogy dula kamerásak lesznek-e a Google új telefonjai, de egyelőre minden arra mutat, hogy nem.  A korábbi hírek alapján azt is lehet már sejteni, hogy valószínűleg egy 1440p felbontásra képes kijelzővel, 4GB memóriával és 128GB belső tárhellyel lesznek szerelve ezek a készülékek. A fenti fotó, amit az Android Police szerezett meg ránézésre fedi az eddigi információkat. Hogy milyen egyed funkciókkal akarnak majd minket lenyűgözni a Pixel telefonok, arról még nem szólnak a találgatások, de ha az evleaks infója helyes, akkor úgy is hamarosan minden kiderül.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: androidpolice.com)