Jump to content

Hatalmas lesz a Samsung Galaxy S8

2016. 12. 28. 11:09

A Note 7 fiaskó után a Samsungnak egy nagyon nagy dobásra van szüksége, hát csinálnak hozzá egy nagyon nagy telefont, de úgy a szó legszorosabb értelmében.

A Naver forrásai szerint a Samsung a standard Galaxy S8 5 inches kijelzővel, míg az S8 Plus egy 6 inches kijelzővel lesz szerelve. Utóbbi nagyobb, mint a Note 7 5,7 inches kijelzője. Ha hihetünk a lap forrásainak, akkor mindkét S8 modell hajlított képernyőt kap. Ez egybevág azokkal a korábbi pletykákkal, miszerint a sima képernyős modellek ideje leáldozóban és szép lassan minden gyártó átnyergel a hajlított képernyőre. Nos, a 2017-es MWC után okosabbak leszünk, addig ezek csak érdekes pletykák.

Mindenesetre az S8 Plus óriás képernyője helyettesítheti a Samsung termékkínálatában a Note szériát. Ez egyben lehet a Note sorozat kaszáját is jelenti, bár ezen senki se csodálkozna.

Mindkét S8 modell áprilisban kerül leleplezésre New Yorkban, de már most nagy figyelem kíséri a gyártót az új készülékek miatt. A Samsungnak nagyot kell villantania jövőre. Közben a mysmartprice oldalán már most olvashatóak a csak fél év múlva megjelenő készülékek várható hardverspecifikációi. Ezek szerint 8 GB memória és egy Snapdragon 835-ös chip fog dolgozni a Samsung új csúcsmobiljaiban 256 GB tárhely társaságában.

Biztosat tényleg csak jövőre fogunk tudni, valamivel a telefonok debütálása előtt, amikor már a Samsungtól jönnek majd az infók közvetlenül.

(Forrás: forbes.com / mysmartprice.com kép forrása: mysmartprice.com)