Jump to content

Masszív 6 inches kijelzővel érkezik a ZTE Axon 7 Max

2016. 10. 29. 13:00

Egy újabb telefon érkezik a szépen bővülő ZTE Axon 7 szériába. Már itt volt nekünk egy ZTE Axon 7 meg egy Axon 7 Mini és most a család legújabb tagját is megismerhetjük, a ZTE Axon 7 Max-t.

Az új eszköz elég jó üzletnek néz ki, különösképp, ha egy olyan igazán nagy kijelzővel rendelkező telefon után keresgélünk. Az Axon 7 Max esetében egy 6 inches 3D-képes képernyőről beszélünk, ami 1080p felbontással muzsikál.

A nagyképernyős mivoltának tetejébe az Axon 7 Max még ráadásul egy elég jól megtervezett „kis” telefon. Külsőre alig tér el a széria többi Axon 7 okostelefonjától, de ez egyáltalán nem egy rossz dolog. A szupervékony prémium telefon kinézet teljesen jól áll az Axon 7 Max-nak. Igaz, szemből nézve az egész telefon (84%-ka) egyetlen egy hatalmas kijelzőnek néz ki. Azért a kijelző mellett akad még ez-az a telefon elején. Ilyen például az ujjlenyomat-leolvasó szenzor (tudjuk, arra az esetre, ha a kormány megakarná nézni a szupertitkos macskás képeinket). A telefonon akad még két kamera. Az elsődleges 13 megapixeles képeket készt még a másik szintén, de ez csak fekete-fehérben, viszont sokkal részletesebbeket.

A motorháztető alatt egy 4100mAh akkumulátor szolgáltatja az energiát, amit Qucik Charge 3.0-ás töltővel támogatott meg a gyártó. A telefonba nézve még egy Qualcomm Snapdragon 625-ös processzort és 4GB memóriát fogunk találni 64GB belső tárhely társaságában. A tárhelyet akár 200GB-os microSD kártyával is bővíthetjük, a telefon bírni fogja.

S, hogy mindezért mennyire kell a zsebünkbe nyúlni? A ZTE Axon 7 Max 442 dolláros ártól lesz kapható és november 3-tól kezdik el árusítani.

 
(Forrás: digitaltrends.com Kép forrása: digitaltrends.com)