Jump to content

Hongkongban még mindig vehetünk Note 7 telefont, bár nagyon nem kéne

2016. 10. 25. 14:00

Ha az utolsó helyet keressük a világon, ahol még vásárolhatunk a Samsung Note 7 okostelefonjából az egész túlhevülős akkumulátor mizéria után, akkor Hongkong felé érdemes nézelődni.

A hongongi SIncere Podium otthona minden olyan mobileszköznek és kiegészítőnek, ami csak számít (legtöbb Japánból vagy Koreából importált termék). Nem csak ritka alkatrészeket és prototípusokat találhatunk itt, de momentán még a Note 7-ek is ott sorakoznak a polcokon. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg ezzel ez a bolt lett az utolsó ahol még a városban – ha nem a világon – nyíltan értékesítenek ezekből a készülékekből annak ellenére, hogy a Samsung már rég visszahívást rendelt el rájuk.

Persze mindenki tudja, aki kicsit is követte az elmúlt hetek eseményeit, hogy nagyon nem jó ötlet belevágni a Note 7 vásárlásba és nagyon nem szép dolog, hogy még mindig találni boltot ahol árulják ezeket a készülékeket. Az Engadget megkereste a Samsung hongkongi diviz óját, de a cég nem tud sokat tenni az ügyben. Ők már az összes hivatalos viszonteladót megkérték, hogy álljanak le a Note 7 árusításával. A kérdés csak az, hogy mi a helyzet a „nem hivatalos” viszonteladókkal. Nos, a jelek szerint köszönik szépen, ők termelik a profitot tovább.

(Forrás: engadget.com Kép forrása: youtube.com)