Jump to content

A következő iPhone dupla tárhellyel kezd

2016. 07. 08. 13:00

Még anno 2009-ben kezdte el az Apple 16GB alap tárhellyel árulni az iPhoneokat és azóta se változtatott rajta egészen mostanáig.

A Wall Street Journal forrása szerint eljött az ideje a „nagyobb” iPhoneoknak. Jönnek a 32GB tárhelyes almás telefonok. Tekintve, hogy már 2016-ot írunk és már 7 éve annak, hogy az Apple utoljára növelte a telefonjainak alap tárhelyét, nem beszélve arról, hogy gyakorlatilag az összes konkurens mobilgyártó cég legalább ekkora tárhelyet kínál már a telefonjaihoz, bizony időszerű lépésnek tűnik.

Bizony kellett ez, mert már a sok-sok app úgy elszaporodott a telefonokon, hogy a 16 GB meg se kottyan nekik, na és akkor itt van a 4K meg a 360 fokos videók kora. Még így is lesz, akinek a 32GB is nagyon kevés lesz. Ők ügye bővíthetnek még. A kérdés csak az, hogy az alap tárhely duplázásának logikáját követve a plusz tárhelyek is duplázódnak-e? Lesz-e vajon például a 128GB-os tárhely helyett 256GB-os? Igazából ez a lépés is adná magát, de egyelőre még nem esett ilyenről szó.

(Forrás: engadget.com Fotó forrása: pixabay.com)