Jump to content

A Google segít helyet csinálni a telefonodon

2016. 06. 04. 10:00

A Google Play hamarosan javaslatokat fog tenni, hogy melyik egyébként is kissé elhanyagolt applikációt lenne érdemes törölni a telefonunkról.

Rengeteg szuper, hasznos, érdekes és szórakoztató (vagy ezek közül legalább az egyik) applikációt telepíthetünk már az okostelefnonukra a Google Play Áruházból. Ezt jobbára meg is tesszük. Egyik app kerül fel a telefonunkra másik után még nem egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy több már nem fér. Persze a legtöbb applikációt már lehet nem is használjuk, amit korábban feltettünk, de hirtelen tudja a csuda, mit is lenne érdemes törölni. Ezt a dilemmát segít rövidre zárni a Google új fejlesztése. A Google Play szépen megtudja majd nekünk mondani, hogy melyik vagy melyek is azok a kis fránya programok, amik ugyan ott bujkálnak a gépünkön időtlen idők óta, de igazából a kutya nem vette még hasznukat.

Ezeknek a törlésére javaslatot is tesz a Google Play, amit mi be is teljesíthetünk néhány huszáros ujjmozdulattal a telefonunk érintőképernyőjének irányába. A Google azt reméli, hogy ez a kis apró kényelmi funkció segíteni fog a helyhiánnyal küzdő felhasználóknak és ki tudja talán a készülékek tárhelyei is picit fellélegezhetnek.

(Forrás: engadget.com)