Jump to content

Végre egy okos telefon, melyet szappannal tisztíthatsz

2015. 12. 05. 10:00

Mi lehet jobb egy vízálló okostelefonnál? Mit szólnál egy olyanhoz, melyet szappannal tisztíthatsz? A Kyocera pontosan egy ilyen készülékkel rukkolt elő, hovatovább szappan témájú rózsaszín, fehér és kék színekben adta ki Japánban. Ne tévesszen meg senkit a kawaii design – a telefon nem csak, hogy ütésálló, de egy zuhanyra is elvihetjük.

A Kyocera szerint, mivel az okostelefon használat teljesen hétköznapivá vált az embereknek szükségük van egy könnyen tisztítható készülékre. Ennek fényében piacra dobták Digno Rafre néven a világ első szappanálló telefonját. A készülék 43 fokig bírja a meleg vizet, ami nem árt, ha már egyszer szappannal szeretnéd tisztítani. Mindezek mellé kapsz egy gumikacsa dokkot (oh, igen), mely úszik a fürdőkádban, így ha egy Netflix-forró fürdő kombóra vágysz, már semmi sem tarthat vissza.

A Digno Rafre érintőképernyője nedvesen is használható és Dragontrail X üveg védi a balesetek ellen. A specifikációt tekintve egy 5”-os, 720p kijelzős, Android 5.1 lollipopos, 2GB RAM és 16GB-kapacitású készülékkel van dolgunk, melyben egy 13 megapixeles kamera is helyet kapott. 4G LTE és WiMAX támogatással, valamint egy 3,000mAh-s akkuval érkezik. Erős idegzetű olvasóink számára pedig alább megtekinthető a készülék reklámvideója.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József