Jump to content

Több Instagram account kezelése egy Android készülékről?

2015. 11. 29. 16:00

Az Instagram csapata úgy tűnik elkészült egy frissítéssel androidos appjukhoz, mely egy sokak által igényelt új funkcióval fog érkezni. Ez az új feature lehetővé teszi, hogy egyszerre több Instagram fiókot is kezelni tudj okostelefonodon.

Habár az átlag felhasználónak nem nagyon van igénye arra, hogy több Instagram accountot is menedzselni tudjon okostelefonja segítségével, viszont a profi fotósok, közöségi tartalmak kezelőinek, kisvállalkozások tulajdonosainak ez az újítás nagyban megkönnyítheti a mindennapjait.

Az Instagram még csak teszteli az új funkciót a Google mobil operációsrendszerén. Aki csatlakozik az Instagram béta programjához vagy letölti a legfrissebb app verziót az APK vagy az APK Mirror oldalairól, az már rögtön ki is próbálhatja.

Amint sikerült beszerezni a megfelelő verziót csak lépj be a beállításokba és görgess le a legaljára, ahol meg fogod látni az „Add Account” opciót. Innentől kezdve a lenyíló menü segítségével bármikor szabadon válthatsz az egyes felhasználói profiljaid között.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Szokolai József