Jump to content

Feltűnt az androidos BlackBerry Venice

2015. 08. 30. 14:00

Eddig ugyan senki nem erősítette meg hivatalosan az Android-alapú BlackBerry Venice okostelefon készül, ám az elmúlt napokban a vietnámi Ba Minh Duc jóvoltából gyakorlatilag bizonyosságot nyert az eszköz létezése.

A férfi szerint sikerült képeket készítenie a csúsztatható egységgel rendelkező telefonról működés közben, melyen látható az elrejthető, teljes, QWERTY billentyűzet, a 18 megapixeles, hátoldali kamera és a finoman ívelt kijelző.

Ez ugyan nem egyezik meg tökéletesen a 3D rendereken látott telefonnal vagy a korábbi utalásokban megjelent BlackBerry 10-es verziókkal, ám ennek ellenére is nagyon hitelesnek tűnik. A BlackBerry azóta úgy látszik, odébb helyezte a bekapcsoló gombot oldalt és a készülék sem olyan karcsú a valóságban, mint a tervezőasztalon volt, ám ezzel együtt is mutatós.

Minden kétséget kizáróan egy olyan eszközről van szó, melyen még zajlik a munka, így nem lepődnénk meg, ha Venice kiadáskori designja különbözne a jelenlegitől. A projekt máris lelkesítő lehet mindazoknak, akik a BlackBerry hardvereit és szolgáltatásait szeretnék az Android személyreszabhatóságával és szélesebb alkalmazáskínálatával kombinálni.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra