Jump to content

Érkezik a Samsung konkurens összecsukható Androidja

2015. 07. 30. 16:00

Valódi, nyomkodható gombok, furcsácska összecsukható design és a klasszikus jelleg. Szinte túlcsordul a nosztalgia érzése a modern nyiti-csuki telefonokból. Nem kell azonban a modern vívmányokról sem lemondaniuk a kagylóforma kedvelőinek.

A nosztalgia rendben van, de mégis ki szeretne egy olyan telefont, mely alig okosabb, mint az ősember marokköve? A Samsung jól ráérzett, hogy a régi telefonok képességei már nem egészen állják meg a helyüket, így egészen más szellemben mutatta be modern, kinyitható modelljét, az androidos Galaxy Foldert.

A Samsung készüléke éppen az LG szintén nyitogatható Gentle-je után jelenik meg, ám egy sornyi specifikációban jócskán előtte jár riválisának. A Galaxy Folder nem csak 4G LTE-t, de Android 5.1-et is kap, sőt képernyője is felülmúlja vetélytársát. A 3,8”-os 480x800-as képernyő mellé duplaannyi, 2 GB RAM jár és egy élesebb, 8 megapixeles kamera. A sort egy egészen tekintélyes akku zárja.

Az ajánlat nem hangzik rosszul, hiszen a készüléken minden megtehetsz, amit egy hasonló kategóriás okostelefonon. Az egyetlen bökkenő csak az, hogy a Galaxy Folder jó eséllyel sosem hagyja el Koreát, ahol a világon egyedül 70 000 forintnak megfelelő összeg fejében beszerezhető.

Forrás és fotó: engadget.com
Írta: Ambróz Nóra