Jump to content

„Alap” luxustelefon a Vertutól a Bentley mellé

2015. 06. 26. 12:00

Ha éppen egy friss Bentley boldog (és tehetős) tulajdonosa vagy, akkor megértjük, hogy nem szeretnéd elrontani az imázst egy mezítlábas telefonnal. Nem kell azonban aggódnod, hogy mezei készüléked tönkreteszi a hatást, hiszen bármikor lecserélheted a Vertu új, luxus csodájára.

A luxustelefonok gyártója nemrégiben mutatta be második a Bentley által inspirált darabját, mely ezúttal az autó külleméhez illő módon tulaját nem kényszeríti az okostelefonos korszak tipikus rendjébe.

A Signature for Bentley megvásárlásával ugyanúgy egy elegáns szénszálból és borjúbőrből összerakott darabot kapsz, mint az autógyártó Mulsanne Speed szedánja esetében, ám mindezt csak nagyon szofisztikált mennyiségű technológiával. Bizony a tengerparti nyaralódhoz a Google Maps nélkül kell odatalálnod – bár üzenetek írni, fogadni és telefonálni azért tudsz majd.

A fókusz a készülékben nem a technológián van, hanem a kényelmen. Így például a billentyűk rubindarabokon ülnek, melyek (természetesen) szebb klikkelő hangot adnak, mint a világon bármi. Az egyszerű, ám a maga nemében mégis luxuskategóriás telefon 22 800 dolláros áron lesz kapható szeptember 18-tól, ám ha már egy Bentley tulajdonosa vagy, akkor minden bizonnyal, aligha van olyan árcédula, melytől visszahőkölnél. (6 400 000 Ft)

Forrás és fotó: engadget.comm

Írta: Ambróz Nóra