Jump to content

Kisebb, egyszerűbb LG G4 verzió

2015. 05. 09. 10:00

Azt gondoltad, az LG legújabb designját csakis a G4 számára fogja fenntartani? A WinFuture állítása szerint máris vannak olyan kiszivárgott infók, melyek cáfolják ezt. Ismerkedjünk meg a G4c-vel.

Egyelőre hivatalos adatok nincsenek a G4c-ről, ám a kiszivárgott fotók és információk nagyon is hitelesnek tűnnek. A készülék egy 5”-os kijelzővel rendelkező büdzsé-kiadása a cég zászlóshajójának, a G4-nek.

A készülék sok tekintetben a G3 Beat (G3 S) egy felfrissített változatának tűnik. Az G4c-ben azonban egy gyorsabb Snapdragon 410 processzor és magasabb felbontású 5 megapixeles elülső kamera kapott helyett. Mellé a Beat után már ismerősnek számító 720p-es kijelző, egy 8 MP-es hátoldali kamera, 8 GB bővíthető tárhely és egy 2 540 mAh-es akku kerültek.

Néhány területen ezen felül még visszalépés is előfordulhat: nincs nyoma például a lézer autófókusznak, a színérzékelőnek vagy bármilyen más újabb kameratrükknek a telefonon.

Ennek ellenére úgy látszik a G4c egy olyan darab lesz, mely azok tetszését keresi, akik alacsony áron szeretnének elegáns, fémborítású készüléket. A pletykák szerint G4c legkorábban júniusban kerül a boltokba.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra