Jump to content

Vadonatúj, vízálló iPhone akku és tok a Mophie-tól

2015. 05. 08. 12:00

A Mophie különleges tokjai népszerű választások külföldön az olyan felhasználók körében, akik szeretnék kicsit meghosszabbítani telefonuk készenállási idejét. Legújabb tokjuk azonban ennél többel is szolgál.

Noha a cég már rendelkezik kínálatában olyan tokokkal, melyek töltési lehetőséggel és külső tárhellyel bővítik az iPhone 6 lehetőségeit, ezek azonban külön-külön darabok, mint ahogy a vízálló borítás is.

Más a helyzet legújabb kiegészítőjük esetében, melyet H2PRO néven bocsátottak piacra. Ez nem csak egy külső 2 750 mAh-es akkuval szolgál, de vízálló is egyben. Az Otterbox-szerű designnal ellátott tok megóvja a készüléket a szennyeződésektől és vízcseppektől, miközben felhasználóként könnyen hozzáférhetsz az oldalán lévő kontrolgombokhoz és a némításhoz.

Ha a Touch ID miatt agódnál, nos emiatt sem kell. A Mophie egy karcolódásmentes membránnal védi a telefonod kijelzőjét, mely lehetővé teszi, hogy ezt az opciót is használd. Ami ennél is fontosabb azonban, hogy a rendszer ügyel arra, hogy a töltés során először a telefon lakjon jól, utána a tok, ha már elkerülhetetlenül tölteni kell a készüléket.

Ha szeretnél magadnak egy Mophie H2PRO-t, akkor netes előrendelésen keresztül beszerezhetsz egyet nagyjából 130 dolláros áron (35 000 Ft). A tokok kiszállítása a mostani hónap vége fele kezdődik. Sajnos az iPhone 6 Plus számára még nincs hasonló lehetőség.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra