Jump to content

Az HTC műanyag M9+ készüléke vonzó zászlóshajó lesz

2015. 05. 04. 14:00

Nyugaton a HTC mindent elkövet vadonatúj One M9-ese felfuttatásáért, ám sokak titokban inkább a kicsivel nagyobb és picivel erőteljesebb M9+-ot szemelték ki.

Sajnos elég kevés esély van rá, hogy az M9+ elhagyja Ázsiát, ám egy nemrég említett misztikus készülék, melyet „M9e” néven hoztak hírbe, új reményt ad Európának és Amerikának. Az információk a kínai TENAA hivatalosító adatközpontból kerültek ki.

A szerény eltérések egyike, hogy hiányzik a készülékről a Duo Camera, ám közös pontból ennél sokkal több akad. Az M9+ és az M9e nagyon hasonló külsővel rendelkeznek, míg specifikációik közt megegyezik az 5,2”-os Quad HD kijelző, a 2,2 GHz-es nyolcmagos processzor (minden valószínűség szerint a MediaTektől), a 3 GB RAM, a 20 megapixeles hátsó kamera kiváló vakuval, az UltraPixel első oldali képkészítő, a microSD kártyahely és az ujjlenyomat-olvasó.

Néhány további specifikáció még bizonytalan, ám abban szinte teljesen biztosak vagyunk, hogy a HTC ezt a műanyagborítású készüléket némiképpen olcsóbban adja majd nem sok különbséggel a még nagyobb E9+-hoz képest.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra