Jump to content

Megérkezett a Huawei zászlóshajója

2015. 04. 15. 12:00

A Huawei bejelentette legújabb csúcskészülékét, mely jelenlegi okostelefonkínálatuk igazi megkoronázása. A 2014-es P7 utódja az Ascend P8, mely 5,2”-os, fantasztikus, full-HD kijelzővel érkezik.

A készülék megtartja a korábbi design szilárd és tartós fémborítását. A cég emellett elárulta, hogy igyekeztek egy „teljesen sík” formát létrehozni, hogy a P8 kicsivel karcsúbb lehessen, míg erőteljesebbnek tűnik és kényelmesebb kézben fogni.

Hardver tekintetében még csak annyit tudunk, hogy egy csillogó, 5,2”-os, full-HD kijelző mindenképpen tartozik a készülékhez.

A színek között szerepel majd a Champagne (pezsgőszínű), Gold (arany), Grey (szürke) és a klasszikus Black, azaz fekete változat, amikor a P8 az év folyamán kicsit később megjelenik a boltok polcain. A csúcskategóriás eszközhöz természetesen egy sor kiegészítő is tartozik, melyek között biztosan előfordul egy átfordítható bőrtok.

A bemutató prezentációja javarészt az eszköz tervezésének és kivitelezésének történetének lett szentelve, melynek üzenete összességében tisztán kivehető. A Huawei ezzel mintegy leszögezte, „mi is tudunk prémium termékeket csinálni!” Ezek után a cég mindenképpen komolyabb kihívója lesz régi, dominánsabb versenytársainak, mint a Samsung, a HTC vagy a Motorola.

Forrás és fotó: thenextweb.com, androidauthority.com és davincitech.it

Írta: Ambróz Nóra