Jump to content

Itt a fiatal vállalkozók készüléke: BlackBerry Leap

2015. 04. 15. 14:00

A BlackBerry Leap a cég legújabb 4G LTE érintőképernyős kiadása, melyet a múlt hónap folyamán jelentettek be a Mobile World Congress eseményén. A készülék most végre készen áll a boltok polcain való megjelenésre.

A mai naptól a BlackBerry rajongói Angliában már beszerezhetik a Leapet az online ShopBlackBerry oldaláról és szolgáltatókon keresztül is (Vodafone). A készülék emellett több más országban is megjelenik a következő héten, így elérhető lesz Németországban, Franciaországban, az USA-ban, Kanadában, Indiában, Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségek területén is.

A BlackBerry Leap specifikáció között egy 720p-s képernyő, egy 1,5Ghz-es processzor, 2 GB RAM és 16 GB beépített tárhely fér el, mely a cég reklámjai alapján egyértelműen a fiatal vállakozók szerény csoportjának szívét dobogtatja meg leginkább. Azt nem tudjuk, hogy az 1980-as években születettek mennyire szívesen definiálják magukat ilyen módon, de sajnos nem nagyon van ötletünk, ki másra vonatkozna a leírás.

Szerintünk a készülék nem rossz választás első érintőképernyős darabnak, ha nem szimpatizálsz az Androiddal, drágállod az iPhone-okat és bizalmatlan vagy még mindig a Microsoft telefonjaival szemben.

Az előrendelésben a BlackBerry online boltjában a megadott ár 275 dollár, melyhez hasonló összegre számíthatunk itthon is. (kb. 80 000 Ft)

Bemutató videó: https://www.youtube.com/watch?v=834c31nqoKc

Forrás és fotó: thenextweb.com, gsmarena.com és nextpowerup.com

Írta: Ambróz Nóra