Jump to content

One M8s a HTC-től, az újabb klón

2015. 04. 03. 14:00

A HTC még mindig nem hagyta abba a One designjának fejését, így a folyamatosan növekvő klóncsalád legújabb tagját tisztelhetjük a HTC One M8s-ben.

A készülék a hónap folyamán érkezik meg az Egyesült Királyságba, majd később a kontinensen más országokba. A One M8s megtartja a szokásos egydarabból álló, fémborítást és néhány a specifikációkat illető változtatástól eltekintve lényegében tökéletes mása elődeinek.

Noha a magasabb kategóriák közönségét célozza meg, mégis kicsivel alacsonyabb árazást kap, mint a cég korábbi zászlóshajói, így az előző One készülékek, beleértve a One M9-et is, melyek eddig mind a prémium árazású darabokhoz tartoztak.

A legfontosabb különbségek a HTC One M8 és One M8s között a 13 megapixeles kamera a 4-UltraPixel öszeállítás helyett és a kicsit kevesebbre képes nyolcmagos processzor. Emellett a 2840 mAh-es akku is egy szemernyivel jobb.

Az árazás terén még semmi nem biztos. Az Anandtech jelenleg 380 fontos áron jegyzi a készüléket, ami így 155 000 Ft-nak megfelelő összeg körülbelül és jelentősen olcsóbb, mint az eredeti M8 vagy az új M9.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: thenextweb.com és delhidailynews.com

Írta: Ambróz Nóra