Jump to content

Változik egyes Apple Store-ok telefonbeváltása

2015. 03. 31. 16:00

Az Apple egyes helyeken egy kicsikével barátságosabbá tette a készülékek becserélését az egy ideje már működő Reuse and Recycling programban, így már a kiszuperált Apple készülékeken kívül Android, Blackberry és Windows Phone eszközöket is átvesznek.

A cég végre nem-Apple okostelefonokat is elfogad, sőt nem álltak meg csak az Androidok elfogadásánál. Jöhet a Blackberry és a Windows Phone is. A készülékek becserélhetőek az iPhone 5c, iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékek vásárlása során. Ugyanígy új Mac vásárlása esetén beváltható a leselejtezett PC is.

A becserélhetőségre vonatkozó információk minden bolt esetében változhatnak és legjobb tudomásunk szerint Magyarországon még sehol sem érvényesek. Másutt csak személyes átvétel esetén oldható meg a beváltás, az online Reuse and Recycling oldal nem teszi lehetővé még, hogy ne Apple készülékeket is beválts.

Korábban az Apple csak Apple termékek beváltása esetén volt hajlandó kedvezményt adni. A korábbi akció elsősorban az egyes alkatrészek újrahasznosítása miatt érte meg a cégnek, ám jelenlegi kedvezményes ajánlatukkal feltehetően a más márkákról iPhone-ra való váltást szeretnék megkönnyíteni.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: cnet.com és nbcnews.com

Írta: Ambróz Nóra