Jump to content

Bemutatkozik a Sony Xperia M4 Aqua

2015. 03. 02. 14:00

A Sony a mai napon bejelentett egy újabb felső középkategóriás Xperiát, melyet Xperia M4 Aqua néven ismerhettünk meg. Ahogy azt sejteni lehet, a készülék valóban vízálló.

Eltekintve víztűrő képességeitől a készülék egy 13 megapixeles hátoldali kamerával (F2.0 lencsékkel), egy nyolcmagos processzoral és egy 5 megapixeles szelfie csattogtató előlapi kamerával felszerelten érkezik, melyek mellett két napig bírja az akkumulátor az igénybe vételt.

Ahogy az sok más Xperia modell esetében is működik nem szükséges lezárnod a microUSB nyílást ahhoz, hogy a készülék vízálló legyen, így ténylegesen biztonságban van az eszköz a hirtelen mártózások esetében. (Bár továbbra sem mosható mosógépben!)

A készülék operációs rendszere természetesen az Android Lollipop lesz és támogatja az 4G LTE kapcsolatot, valamint a lassabb megoldásokat is.

A Sony bejelentése szerint az M4 Aqua fehérben, feketében, korallszínben és ezüst kiadásban lesz elérhető a tavasz folyamán 80 országban. Egyaránt beszerezhető lesz SIM nélkül vagy a szolgáltatókon keresztül is, míg az előre saccolt ár 300 euró körül van.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: cnet.com és thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra