Jump to content

Kezdődik az lollipopos LG G Flex 2 kiadása

2015. 02. 25. 16:00

Az LG bejelentette, hogy első körben a G Flex 2 okostelefont Anglia, Franciaország, Németország, Hong Kong, Szingapúr és az USA nagyobb szolgáltatói kapják meg. Ezt követően a készülék elérhető lesz Észak- és Dél-Amerika, Ázsia és Európa különböző országaiban is.

A kiadásra nálunk egészen addig kell várni, míg véget nem ér a Mobile World Congress show-ja, mely március 2-án veszi kezdetét. Valószínűleg a készülék elérhetőségét és árát illetően hamarosan konkrétumokat is kapunk a szolgáltatóktól.

A készülék esetében egy 4G LTE-képes eszközről van szó, mely 5,5”.os Full HD kijelzővel, íves testtel és öngyógyító képességekkel rendelkezik. Operációs rendszerként az Android Lollipop kerül rá, mely mögött egy erőteljes Snapdragon 810 2 GHz-es 64-bites nyolcmagos processzor és 2 GB RAM áll. Ami pedig a belső tárhelyet illeti általában 32 GB jár, ám ez piaconként változó. Mindössze a MicroSD slot, ami biztos.

A telefon hátulján egy 13 megapixeles kamera található, melynek elülső párja 2,1 megapixeles. Az akku egy 3 000mAh-es példány. A meggyőző specifikációk ellenére kíváncsian várjuk, hogy fogadja a fogyasztóközönség a szokatlan, ívelt designt.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra