Jump to content

Újabb Samsung „Next Galaxy” teaser

2015. 02. 22. 10:00

A Samsung mindent elkövet, hogy kellő hype-ot teremtsen idei, feltehetően ismét zászlóshajóként kinevezett készüléke, a legújabb Galaxy bemutatása előtt. A szinte minden nap ontott teaserek legújabbikából kiderül, hogy a Next Galaxy keret nélküli és fémből készült.

A Samsung teaserei a Galaxy S6-ra vonatkozóan egyre kevésbé enigmatikusak, ám abban továbbra sem vagyunk biztosak, hogy helytálló-e a készüléket S6-ként emlegetni. A cég legutóbbi szenzációkeltési kísérlete során az új okostelefon megígéri, hogy a „határok eltűnnek” (borders will disappear) és „folyékony lesz a fém” (metals will flow), amivel úgy gondoljuk, hogy egy keret nélküli, teljesen fém designra utal.

Ha ezt a következtetést továbbgondoljuk, akkor megkönnyebbülten konstatálhatjuk, hogy a Galaxy S5 utilitárius, műanyag külsejét végre egy csúcskategóriás telefonhoz illő elegancia váltja majd fel. A további utalások szerint a kijelző egy íves, tükröződésmentes darab lesz, mely jól illik a fenti képbe.

Arra természetesen jó esély van, hogy a készülék nem ér majd fel egészen a teaserek lélegzetelállító szépségéhez, ám abban biztosak vagyunk, hogy a Samsung alaposan átgondolt designnal rukkol majd elő, hiszen aligha szeretnének még egyszer olyan helyzetbe kerülni zászlóshajójukkal, mint az S5 esetében sikerült.

Forrás és fotó: engadget.com

Írta: Ambróz Nóra