Jump to content

Frissül a Microsoft Next Lock Screen app Androidra

2015. 02. 13. 10:00

A Microsoft néhány extra biztonsági opcióval frissíti a Next Lock Screen Android alkalmazást, mely ezt követően támogatja a PIN-nel vagy minta alapján történő zárolást is, sok más új lehetőség mellett.

További újdonság, hogy a cég elhárította az a hibát, mely esetében a Home-gomb megnyomását követően a képernyőzár feloldott. Az alkalmazás két új nyelven: spanyolul és kínaiul (mandarin) is elérhető, valamint jobban spórol az energiával mint valaha.

A leglényegesebb újdonság azonban az újonnan beállítható képernyőzár, mely számára megadható, hogy csakis valamilyen PIN-kód beütése után vagy egy bonyolult mintakombináció berajzolását követően oldjon csak fel.

Az egyébként céges felhasználásra tervezett képernyőzár a Microsoft Garage terméke, mely kezdeményezés célja, hogy a vállalat saját alkalmazottjait bíztassa egyedi, innovatív alkalmazások készítésére. Az app frissítése a felhasználók visszajelzéseinek mentén készült, amivel a Microsoft szerette volna megmutatni, hogy nem csak appokat fejlesztenek saját platformjaikon túlra is, de az ottani közönség szavát sem hagyják figyelmen kívül.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra