Jump to content

Frissülnek a Nokia HERE térképei

2015. 02. 12. 14:00

A Nokia bejelentette, hogy a mai nap folyamán megkezdődik HERE térképalkalmazásának frissítése a Windows Phone és Android eszközökön, mely némi késéssel hozzánk is eljut.

A frissítés egyik fontos eleme, hogy a kanyarról kanyarra adott, részletes navigációt újabb országokon belül is elérhetővé teszik, így könnyebben eligazodhhatsz Ciprus, Zimbabwe és Mayotte területén. Más régiókban, mint Comoros, Dzsibuti, Eritrea, Fidzsi, Gambia, Libéria, Madagaszkár, Szierra Leone és Szomália jelentős fejlesztéseket tettek a térképeken.

A további változások részeként jobb megjelenítést kaptak a kontinensen belüli vizek, mint például a kisebb-nagyobb tavak, valamint az alkalmazás jobban követi a tömegközlekedést, így a térképen végre valóban azt az utat látod majd, melyet a metró megtesz veled. Ez korábban elérhető volt már Chicago-ban, ám most már vonatkozik Kaohsiung, Taipei, Curitiba, Rio de Janeiro, São Paulo és Szingapúr földalatti közlekedésére is.

A cég szerint az alkalmazás frissítése már ma megkezdődik, ám lehet, néhány napba is beletelik, míg az update megjelenik a telefonodon. Az Android felhasználók figyelmeztetést kapnak, hogy mikor frissíthetnek, míg Windows Phone-on végig kell járni az ilyenkor szokásos settings(beállítások)>applications(alkalmazások)>maps(térképek)>check for updates(frissítések ellenőrzése/keresése) utat.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: ineedtoknow.org és specphone.com

Írta: Ambróz Nóra