Jump to content

Offline fotómegosztás az androidos Skype-ban

2015. 02. 10. 16:00

Ha barátaiddal és családoddal gyakran csak Skype-on keresztül tudod tartani a kapcsolatot, akkor minden bizonnyal már eszedbe jutott, hogy jó lenne, ha akkor is tudnál nekik fotókat küldeni, ha éppen nem ülnek a gép előtt. A mai naptól kezdve offline féllel is oszthatsz meg fényképeket, melyeket bejelentkezéskor kapnak majd meg.

Az androidos Skype legfrissebb verziójának újdonságai közt nem csak az offline fotómegosztás támogatása szerepel, de az új kép-a-képben nézet is megjelenik. Ennek köszönhetően elhagyhatod a Skype-ot és tevékenykedhetsz más alkalmazásokban úgy, hogy még mindig látod beszélgető partneredet. Ez a lehetőség az Android tabletek számára már 2013 decemberében elérhető volt.

A cég emellett bejelentette, hogy az alkalmazás iOS verziója ismét támogatni fogja az URI-kat (uniform resource identifiers). Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők csinálhatnak olyan linkeket alkalmazásaikban, melyek elindítják a Skype appot és hang- vagy videóhívást indítanak. Természetesen szükséges, hogy a Skype előtte már telepítve legyen iOS eszközödön, különben a link nem működik.

Mindkét frissítés elérhető a mai naptól.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra