Jump to content

Polaroid-nosztalgia a Prynt telefontokkal

2015. 01. 31. 12:00

A Prynt elnevezésű telefontok nyomtatásra asszociáló elkeresztelése találó, hiszen az okos eszköz képes a helyszínen azonnal kiköpni a mobiloddal készített fotóidat nosztalgikus Polaroid-érzést keltve.

A Prynt kampánya már elindult a Kickstarter-en, ahol a cég a tömeggyártáshoz 50 000 dollárnyi tőkét szeretne elérni.

Ez már nem az első eset, hogy valaki ilyen eszközt készítene Android készülékekhez vagy iPhone-okhoz. Amennyiben a Prynt sikerrel jár az első széria kiszállítására idén augusztusban kerülne sor. A Super Early Bird, azaz a koránkelőknek szánt ár körülbelül 50 dollár, mely később 100 dollárig fog emelkedni, ám csak azt követően, hogy az első sorozat darabjai gazdára találtak.

Emellé természetesen később papírra is szükséged lesz, ám tintára nem, ugyanis az eszköz Zink színezésű papírt használ, melyben a festékanyag már előre benne van. Egy csomag papírért 5 dollárt kellene majd fizetni, mellyel tíz fotót készíthetsz. Ezt a cég oldalán vagy a társalkalmazáson belül rendelheted majd meg.

A tok elérhető lesz pink, fehér és kék színekben, valamint ráillik majd minden iPhone 5, 5S, 5C, 6 és Samsung Galaxy S4 és S5 készülékre.

Különleges plusz emellé az augmentált valóság funkció, melynek köszönhetően a fotókat videóklippé változtathatod a telefonod nézetkeresőjén keresztül.

Amennyiben szereted az okostelefonodat, de közben vágysz egy kis Polaroid-nosztalgiára is, mindenképpen érdemes utanázned az eszköz beszerezhetőségének.

Forrás és fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra