Jump to content

Érkezik az új Chrome iOS-re

2015. 01. 23. 14:00

Mint kiderült az új Chrome 40 igazán sok olyan feature-t tartalmaz, mellyel megnyerheti magának az iPhone és Mac tulajdonosok szívét. Részben a böngésző jobban alkalmazkodik a nagy képernyőkhöz, mint elődje, részben pedig hajlandó együttműködni a Mac más böngészőivel.

Hosszú idő után végre a Google átdolgozta egy kissé az iOS-re készült Chrome böngészőt, mely így már jobban illik a cég új védjegyéhez, a Lollipoppal együtt érkezett Material Design-hoz. Szerencsére azonban a megújulás többet takar, mint egy szimpla csinosítást.

Az újonnan kiadott Chrome 40 viseli magán az élénk színeket, lapos felületeket és derűs animációkat, melyek a Google legújabb felhasználói felületekre vonatkozó filozófiájának szerves részei, ám az igazán nagy ügy az újításban az iOS 8 gazdag támogatása. Az alkalmazás végre teljesen kompatibilis a nagyobb iPhone-okkal, beleértve a 6 Plus-t is. Másfelől pedig szívesen hajlandó kiadni a webes linkeket más böngészőknek, melyeket Mac-en használsz (ám csak, akkor ha OS X Yosemite-od van).

Amennyiben nagy rajongója vagy a Chrome-nak, ám eddig kifogásoltad, hogy az kissé sántán illett csak az Apple világába, akkor ez több, mint örömteli hír lehet a számodra. Irány az App Store a legújabb update-ért!

Forrás: engadget.com

Fotó: redmondpie.com és onemorething.nl

Írta: Ambróz Nóra