Jump to content

Új Microsoft Android lezárási képernyő

2015. 01. 19. 10:00

A Microsoft egyik az Android számára készült fejlesztése a Next Lock Screen végre sokkal praktikusabb lett. A lezárt telefonod képernyője innentől mutatja a zenéidet és az online chateket.

A Microsoft kevésbé ismert projektjeinek egyike az Android készülékek számára szánt lezárási képernyő a Next Lock Screen, mely immár megérdemli a hírt. A lock screen megújított változatának köszönhetően a zenelejátszód kontrollgombjait is elérheted a lezárt telefonon keresztül, mint ahogy az sok más hasonló esetben is előfordul.

Ezenkívül hasonlóan praktikus újítás az online chatek megjelenítése, így többek között láthatod a Hangouts, a Line és a Skype üzeneteket, így egyetlen pillantással tudhatod, ha barátaid végre válaszoltak. Ezenkívül az új szoftver az MMS chatet is mutatja.

Lehet ugyan, hogy fura érzés egy Android felhasználói felületen egy olyan add-on-t alkalmazni, mely Redmondból származik, ám a frissített kiadás rendelkezik annyi lehetőséggel, hogy adj neki egy esélyt, ha a készüléked jelenlegi lezárási képernyőjének elrendezése nem tetszik.

Forrás: engadget.com

Fotó: engadget.com és fieldguide.gizmodo.com

Írta: Ambróz Nóra