Jump to content

Az AllCast média streamere megérkezik iOS-re

2015. 01. 13. 18:00

A renegát fejlesztő, Koushik Dutta végre az iOS felhasználók számára is elérhetővé tette az AllCast-ot, mely lehetőséget ad számodra, hogy zenéket, fotókat és videókat streamelj iPadedről vagy iPhone-odról a tévédre.

Az AllCast a Google Play kínálatában már 2013 decembere óta szerepel és támogatja a Chromecastot, az Apple TV-t, a Fire TV-t, a Roku-t, és az Xbox-ot is sok más eszköz között.

Használatához egyszerűen csak indítsd el az alkalmazást és add meg, hogy mit szeretnél streamelni, majd nyomd meg a Cast avagy sugárzás gombot a képernyő alján, hogy kiválaszd a célkészüléket.

Annyit biztosan elmondhatunk, hogy iPhone 5s és Chromecast között varázsütésre, egyszerűen és simán megy a dolog. A fotók közt te magad is lapozhatsz vagy alár slideshow-t is összeállíthatsz belőlük. A zenék esetében az AllCast az album borítót is mutatja, sőt gyakran a számokkal kapcsolatos infókat is közöl majd a tévéd.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető, ám ebben a változatban reklámokkal fog bombázni és korlátozza a videó visszajátszás hosszát. Ezeket a kellemetlenségeket egy 5 dolláros alkalmazáson belüli vásárlással felszámolhatod. Amennyiben a támogatott eszközök valamelyike megtalálható a nappalidban, akkor mindenképpen megéri a befektetés.

Az AllCast már elérhető az App Store kínálatában.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: rootzwiki.com és globalapk.com

Írta: Ambróz Nóra