Jump to content

Samsung Galaxy A7: egy középkategóriás KitKat eszköz

2015. 01. 12. 19:00

Most, hogy a CES 2015 véget ért, ideje visszatértni a normális kerégvágásba, mint ahogy azt a Samsung is tette. Az elektronikai óriásvállalat máris meglepett minket azzal, hogy kiadta az új, Galaxy A7-es okostelefont, mely egészen korrekt specifikációkkal bír, ráadásul a jól működő, ha nem is új Android KitKat 4.4 fut rajta.

Az A7 követi a trendeket, legalábbis ami a 5,5”-es kijelzőket illeti. Ehhez képest azonban a készülék egészen karcsú, mindössze 6,3 mm vastag és egy elegáns, fém unibody designnal bír. A kijelző egy AMOLED HD darab, mely mögött egy nyolcmagos processzor, 2 GB RAM és 16 GB belső memória fér el. Ráadásul egy microSD kártyahely is rákerült a készülékre, mely akár 64 GB-os tárhellyel is bővíthető. A hátoldali kamera 13 megapixeles, míg az elülső 5. A kép egy 2 600mAh-es akkumulátortól teljes.

A Samsung az A7 esetében egy „jobb szelfi eszközt” emleget, melynek egyik sajátsága, hogy szelfi készítésre bírható hangosan kiadott paranccsal vagy egyetlen kézmozdulattal. Amire azonban igazán kíváncsiak lennénk egyelőre az az ár.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: thenextweb.com

Írta: Ambróz Nóra