Jump to content

Érkezik az aranyszínű Microsoft Lumia 830 és 930

2015. 01. 08. 19:00

A Microsoft a mai nap folyamán bejelentette, hogy a Lumia 830 és 930 Windows Phone 8.1-alapú okostelefonjai hamarosan luxus kiadásban is elérhetőek lesznek. A különleges darabok külső borítása anodizált arany bevonatot kap.

Noha maguk az eszközök egyáltalán nem változnak, mégis ha szeretnél a Microsoft készülékei közül egy klasszikusabb, elegánsabb darabot választani, akkor talán ezek lesznek az ideálisak számodra. A Lumia 930 Gold érkezik elsőként fekete színben a hét folyamán, majd a hónap vége felé a fehér alappal rendelkező változat is elérhető lesz, minkettő arany díszítéssel.

A Lumia 830 Gold szintén ugyanezekben az árnyalatokban lesz kapható, ám csak februárban. A 830 és 930 Gold egyaránt megvásárolható lesz Európa, Nyugat-Ázsia, Kína, India, a Közép-Kelet és Afrika értékesítési pontjain is. Az ár azonban minden esetben a helyi eladótól függ.

A CES 2015 végeztével és a Mobile World Congress 2015 közeledtével érthető, hogy a Microsoft szeretné még lehúzni az utolsó rókabőrt jelenlegi sorozatáról, mielőtt bemutatná a legújabbat.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: engadget.com és gsmarena.com

Írta: Ambróz Nóra