Jump to content

AirDroid: asztali hozzáférés Android eszközödhöz

2014. 12. 05. 17:00

Az AirDroid már régóta az Android híveinek egyik kedvenc fájl átviteli eszköze, mely emellett szövegek, linkek, üzenetek böngészőből mobilra való irányítását is lehetővé tette. Az asztali alkalmazás legújabb frissítése egy olyan Mac-es vagy PC-s alkalmazást ad a kezdbe, mely jobban kezeli az értesítéseket és még szélesebb körű hozzáférést ad Android eszközödhöz.

Az AirDroid asztali alkalmazás harmadik verziójában egy szép, tiszta felhasználói felülettel szembesülsz, mely lehetővé teszi az egyszerű fájlátivtelt, szöveges üzenetek írását és olvasását és a hívásnapló ellenőrzését, még akkor is, ha ezek esetleg nem lennének támogatva egyébként.

Ezenkívül az új verziónak része egy új feature is, az AirMirror, mely nem csak láthatóvá teszi asztali géped számára Android készülékedet, de irányítást is biztosít felette. Használhatod az egeredet az érintőképernyő helyett, míg a billentyűzettel gépelhetsz. Ez azt jelenti, hogy a WhatsApp üzeneteket akár PC-ről is megválaszolhatod anélkül, hogy kézbe kéne venni a telefonod. Ehhez csak rootolnod kell az eszközödet, ám ezt is csak akkor, ha nem engedélyzett rajta az AirDroid.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play-ből Androidra, míg az asztali kliens Mac-re és PC-re az AirDroid oldalán található.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: frandroid.com és talkandroid.com

Írta: Ambróz Nóra