Jump to content

A Skype videóhívás mellett mást is csinálhatsz végre

2014. 11. 26. 18:00

Végre a Skype videóhívásai nem kötik meg teljesen a kezedet, hanem multitaskolhatsz közben Android készülékeden. Éppen most hívott fel a család régi barátja, aki már egy ideje Svédországban él, de nem szeretnéd félbehagyni a megkezdett játékodat? Vagy éppen egy órán belül el kell küldened egy emailt? Többé ez sem probléma.

Régen mit lehetett kezdeni egy ilyen helyzettel? Úgy csináltál, mintha nem lettél volna éppen Skype-közelben? Szerencsére vége az áldatlan állaptoknak, hiszen az Andriod telefonokon is lehet multitaskolni videóbeszélgetés közben a Skype legújabb frissítésének hála. Az update-et követően lehetőséged lesz rá, hogy a kicsinyke kép-a-képben ablakocska, mely a híváshoz tartozik, a többi tevékenységed fölött lebegjen. Az illendőség azonban ezek után is megköveteli, hogy legalább néha figyelmet színlelj.

A most kiadott fejlesztés egyetlen furcsasága, hogy a Skype Android tabletekre szánt változatában ez a lehetőség már csaknem egy éve benne van. Azt sajnos nem tudjuk, hogy miért csak most éri el az opció az okostelefonokat. Lehet részben az egyre nagyobb mobilkészülékek miatt, ám az is előfordulhat akár, hogy a Skype legénysége kizárólag ősszel dolgozik multitask lehetőségeken... Akármi is legyen a dolog oka, a következő linken elérheted a szép, új verziót.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skype.raider&hl=en

Forrás: engadget.com

Fotó: play.google.com és support.skype.com

Írta: Ambróz Nóra