Jump to content

SideChef az Android készülékekre

2014. 11. 16. 16:00

Az egyik legszimpatikusabb konyhai alkalmazás, a SideChef lassan végre elég tőkét szerez a Kickstarteren ahhoz, hogy kiadhassa androidos változatát. A kezdő és haladó konyhatündérek segítségére szolgáló app lehetőségei tovább bővülnek a kitáguló felhasználói körrel együtt.

Először augusztusban tettünk említést a SideChefről, mely egy a Kickstarteren támogatást kereső alkalmazás. Funkcióját tekintve egy konyhai segédről van szó, mely hangos utasításokkal, tanácsokkal és képekkel igyekszik végigvezetni a főzés folyamatán.

Az ekkor még iOS-exkluzív alkalmazás azonban most igyekszik új közönséget meghódítani Android verziójával és azzal, hogy lépésről lépésre szakácsok, séfek és bloggerek instrukciójival kalauzol végig a vacsorafőzésen. Mindebből különösen az alkalmazás által hangosan citált utasítások az érdekesek, melyeknek köszönhetően nyugodtan lehetsz könyékig maszatos, akkor sem kell a telefonodhoz nyúlnod.

További praktikus aspketusa a SideChef-nek, hogy nem csak ötleteket ad, de aszerint kereshetsz a recepttárban, hogy milyen hozzávalóid vannak otthon, ráadásul időzíteni is képes a főzési folyamatot, így nem hagyja, hogy bármit is odakozmálj.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: twitter.com és sidechef.com

Írta: Ambróz Nóra