Jump to content

A Google új Messenger alkalmazása

2014. 11. 14. 18:00

A Google nemrégiben új Messenger alkalmazást adott ki Android készülékei számára, melyet már teljesen átjár a Material Design minden elemében. Mivel sokan nem rajonganak a Google Hangouts androidos SMS-küldő szolgáltatásáért, ezért minden bizonnyal lesznek, akik értékelik, hogy a Google nem akarja rájuk erőltetni az alkalmazást.

Az új, egyedülálló üzenetküldő alklamazás Androidra nemrégiben bukkant fel a Play Store-ban. Az app lényege körülbelül annyi, hogy a Material Design által szolgáltatott színes, barátságos környezetben fogadhatsz és írhatsz SMS-eseket.

A régi SMS-alkalmazás, mely beépítetten rajta volt minden Android készüléken sajnos fájdalmasan hiányos volt feature-ök tekintetében. A csorba megszüntetésére a Google egy egész csokornyi nagyszerű újdonságot szuszakolt bele az új applikációba, melyek mellé már csak bónusz a design frissessége. Az új lehetőségek listájában szerepel, hogy a jövőben letilthatsz embereket, érkezik a gyors fotómegosztás, teljes emoji támogatás és sok minden más.

Ha legalább Android 4.1-et vagy valami újabbat futtatsz, akkor máris beszerezheted az új Messengert, melynek köszönhetően a régebbi eszközök is kaphatnak egy kicsi kedvcsinálót a Material Design-ból.

Forrás: thenextweb.com

Fotó: capitalfm.co.ke és kronosconsultores.com

Írta: Ambróz Nóra