Jump to content

Rajzolj barátaidnak Skype-on

2014. 10. 21. 18:00

Kedves, új feature került a mai nap folyamán a Windows Phone-on használt Skype eszköztárába. Innentől ha valamit nem tudsz egészen pontosan szavakba önteni, akkor egész egyszerűen lerajzolhatod majd. Valahogy úgy, mint egyszer réges-régen az MSN-ben, ám ez annál érintőképernyőn egy kicsit jobb.

Előfordult már, hogy a Skype chaten vagy szavakban egyszerűen nem tudtál valamit megfelelően kifejezni, jól elmagyarázni és se a szöveg, se a fotóküldés nem segített? Ha például valaki makacsul nem hajlnadó megérteni, hogy miként is találja meg a házatokat, akkor további szájtépés helyett, egyszerűen lerajzolhatod neki, hogy merre is kell mennie.

Összegezve a dolgot a Windows Phone-on újabb eszköz került a kezedbe, hogy pontosan és jól ki tudd fejezni magadat. A Microsoft nemrégiben közzétett egy posztot a Windows Phone számára elérhetővé váló új Skype verzióról, mely akárcsak a Google Hangouts, lehetőséget biztosít arra, hogy kis, sajátkezű rajzocskák segítségével értesd meg magad.

Ehhez részint lehetőséged van szimpla fehér „vásznat” használni, ha netán művészibb alkotásra készülsz, de dekorálhatsz fotókra és Bing térképekre is, ha éppen úgy hozza a szükség. Ehhez tartozik néhány kevésbé feltűnő, már-már rejtett update, melyek közt előfordul a HD kijelző támogatás és a lehetőség, hogy a telefon Microsoft fiókjával lépj be.

A Skype csapata egyelőre nem közölte, hogy az Android és az iOS alkalmazások mikor kapják meg a firkaküldőt, ám valószínűleg hamarosan hozzájuk is eljut ez az újdonság.

Forrás és fotó: engadget.com, wpcentral.com

Írta: Ambróz Nóra