Jump to content

Egy közelebbi pillantás a Motorola Droid Turbo-ra

2014. 10. 20. 20:00

Láttunk már ezt-azt a Motorola hamarosan érkező készülékéről, ám többségében annyi következtetést vonhattunk le a leakekből, hogy itt szinte még bármi lehet. A nem túl sokat sejtető kiszivárgott anyagok helyett azonban végre itt van a Droid Turbo teljes szépségében.

Eleddig amit a Motorola hamarosan megjelenő készülékéről, a Droid Turbo-ról láthattunk, az nem adott teljes képet az amúgy jól kidolgozott eszközről. Nem kell azonban tovább találgatnunk, hogy az egyelőre (és félő, hogy permanensen) csak a Verizon kínálatában, külföldön megjelenő készülék miként is néz ki.

Nemrégiben a Twitteren Evan Blass (@evleaks) posztjaiból minden kiderült, melyekhez a Verizon webkódján keresztül sikerült hozzájutni. A képeknek köszönhetően alaposan megszemlélhetjük minden irányból ezt a csinos darabot, melynek például elülső feléről eddig csak homályos sejtéseink lehettek.

Az összhatást úgy lehetne jellemezni, minta egy hibridet látnánk a tavalyi Kevlarba burkolt Droid Maxx és a Motorola 2014-es zászlóshajói, a Moto X és a Nexus 6 design-ja közt. A Maxx-hoz képest valószínűleg a legnagyobb különbség belül rejtőzik, így például a 21 megapixeles kamera és a hírbe hozott Quad HD kijelző, mely mögött egy Snapdragon 805 chip bújik majd meg. Az még kérdéses, hogy a Turbo tényleg olyan strapabíró-e, mint ahogy kinéz, ám körülbelül egy héten belül úgyis minden kiderül, amikor a készülék végre debütál. Egyelőre elszomorítónak tűnik, hogy csak a Verizon vásárlóinak kiváltsága lesz a Droid Turbo.

Forrás: engadget.com

Fotó: @evleaks és airherald.com

Írta: Ambróz Nóra