Jump to content

Nagyszabású Blackberry Passport bemutatók szeptemberben

2014. 09. 04. 12:03

Szeptember 24-én egyszerre három helyszínen mutatják be a kanadai gyártó legújabb csúcsmodelljét, a három helyszín pedig Toronta, London és Dubai lesz. Épp ideje volt, hogy megtörjék a nagy csendet a készülék kapcsán, létezéséről már régóta tudni lehetett, de a cég nem közölt semmilyen dátumot.

A Passport már első ránézésre is egyedi készüléknek tűnik, köszönhetően a kissé unortodox formavilágnak és gigászi méreteinek. A régóta pénzügyi gondokkal küszködő vállalatra ráférne már egy kis sikerélmény, talán éppen a Passport fogja ezt elhozni neki. A készülék meglehetősen high-end hardverrel érkezik, 2,2 GHz-es Snapdragon 800 processzort kapott, emellett 3 GB RAM, 32 GB belső tárhely és egy 13 megapixeles kamera található benne. A QWERTY billentyűzet fölött található négyzetes kijelző felbontása 1440x1440 pixel.

A Passport nem lesz egy aprócska készülék, ugyanis 128 x 90,3 x 9,3 miliméteres dimenziókkal rendelkezik, ehhez egy 194,4 grammos tömeg társul. Szerencsére az akksinak sem kell szerénykednie, elvégre volt hely számára, így kapacitása várhatóan 3450 mAh lesz. Kíváncsian várjuk mit tudunk meg még a készülékről szeptember 24-én, főleg, hogy mindig is nagy rajongója voltam a szedres márkának és készülékeinek.

Forrás: mobiarena.hu / fotó: cnet.com