Jump to content

A Galaxy S5 és az Ice Water Challenge története

2014. 08. 23. 21:11

Már többször is írtunk az Ice Water Challenge nevű őrületről, aminek keretében a kihívottak vagy támogatják a Lou Gehrig-betegséggel foglalkozó alapítványokat, vagy leöntik magukat egy vödör jeges vízzel. Sok "celeb" is leöntötte magát, mint például Mark Zuckerberg, Bill Gates vagy éppen George W. Bush. Legújabb teljesítő viszont egy... Samsung Galaxy S5.

A Samsung brit részlege közzétett egy aranyos kis videót a Twitteren péntek reggel, amiben egy Galaxy S5 készüléket öntenek "nyakon" egy vödör jeges vízzel, kihangsúlyozva ezzel a csúcsmodell vízállóságát.

Az okostelefon persze kommentálja a dolgokat is közben, a Galaxy S-Voice brit hangján, lefordítva a következőket mondja: "Én vagyok a Samsung Galaxy S5. Ez a jeges vödör kihívás. Te jó ég ez hideg. Kihívom az iPhone 5S-t, a HTC One M8-at és a Nokia Lumia 930-at." Mi a közös a kihívott telefonokban? Mindegyik egy gyártó zászlóshajója és persze egyik sem vízálló.

A Samsung továbbá bejelentette, hogy adományozott is a British Motor Neuron Disease Association számára, de azt nem árulták el, hogy mennyit.

A videó alább megtekinthető, nem valószínű, hogy a kihívott telefonok tudják majd teljesíteni a kihívást, főleg nem a rendelkezésre álló időkeretben.

Forrás: businessinsider.com / fotó: 3g.co.uk