Jump to content

Jobb ma egy noPhone, mint holnap egy iPhone

2014. 08. 22. 23:30

Mindenki szereti a telefonját. Ott van akkor is, ha hosszú és fárasztó tárgyalásokon ül az ember, ott van a wc-n, elkísér mindenhova, igazi társ a mindennapokban, egy menedék kínos pillanatokban, egyszóval az életünk része. Viszont előfordul, hogy nem vihetem magammal valahova. Mi a teendő ilyenkor?

A noPhone minden problémára választ ad. Nincs több lemerült akksi, nem szükséges frissítgetni, nem fagy le, nem törik el, nem avul el.

Sokszor előfordult már velem, hogy csak ültem az asztalnál, olvasgattam, vagy éppen néztem valami filmet és közben az okostelefonom az ölemben, kezemben csücsült, a lényeg, hogy mindig kéznél legyen, még akkor is, ha esetleg le van merülve. Mert jó érzés. Mert nem akarok elszakadni tőle. És mert az okostelefonhiánytól való félelem valós dolog. El tudja emészteni a legjobb emberek lelkét is.

Mit csináljak, ha a telóm éppen töltődik a szoba másik végében? Vagy ha éppen a zuhany alatt állok, esetleg úszok a tengerben?

NoPhone. Vízálló, mocsokálló, törésálló, porálló, mindenálló. Tömegben, méretben ugyanakkora, mint egy igazi telefon. Csak ettől sosem kell elszakadni.

Bővebb információ itt: nophone.eu